Bedrijfstrainingen
Anders bekekenOns gevoel laat zich niet leiden door het verstand. 
Het gevoel is dominant aan ons verstand en het kan zelfs ziekmakend kan zijn. 
De mens krijgt namelijk gedurende de dag continue bepaalde gevoelens en prikkels binnen, die onze gedachtegang en ons functioneren negatief  kunnen beïnvloeden. 
Hoog gevoelige mensen leggen over het algemeen ook nog eens de lat behoorlijk hoog voor zichzelf en hebben vaak moeite om hun grenzen te bewaken. Tel daar een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een empathisch vermogen bij op en je hebt de ingrediënten om opgebrand te raken. Wanneer dit langdurig of een vaak terugkomend feit is, kun je uiteindelijk daardoor nauwelijks nog functioneren en in de ziektewet belanden met een burn-out. 
Bij klachten voorafgaand aan een burn-out is onder andere, langdurige stress, overspannenheid, oververmoeid zijn, angstaanvallen, hyperventilatie, hartritmestoornissen,
 hoofdpijn, buikpijn, lage rugpijn, gespannen schouders en nek, het vaak koud hebben, slapeloosheid, ontregelde hormoonhuishouding enzovoort.

In de cursus Burn-out preventie leer je dat een burn-out een gevoelsziekte is, die je verstandelijk niet kan reguleren en mede door het te beoefenen, bewust te zijn van deze prikkels en omgevingsenergie en hoe je hier mee om kunt gaan, maar ook hoe je dit voor jezelf kunt blokken en tevens leer ik je:

*Alles over uitstraling, het onderbewuste, onze intuïtie, maar ook overtuigingen die voor blokkades kunnen zorgen;
*Hoe je jezelf bewust kunt maken van jouw eigen energie en die van anderen;
*Hoe je door jouw grenzen aan te geven tot een betere samenwerking kunt komen; 
*Hoe we ons beter kunnen focussen;
*Hoe je weer in je energie komt en blijft!

Wil je hier meer informatie over hebben of ben je belangstellend, neem dan gerust contact met mij op via het onderstaande telefoonnummer of stuur gerust een email.

Ik hoop je te mogen ontmoeten! 


Telefoon 0032 468458954  

Email keimpe@keimpe.be